You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Hawaii Super Black lava - Hawaii Szuper Fekete lávakő

1,900 Ft
Nettó ár: 1,496 Ft
1900 Ft / kg
  • Gyártó: TF

A Hawaii Fekete lávakő az egyik legdekoratívabb dekor kövek egyike, de a Hawaii Super bLack lávakő még feketébb, mint a sima fekete lávakő.
Több dekor kő tulajdonságait ötvözi magában. Mivel vulkanikus lávakő, így könnyebb, mint a hagyományos dekor sziklák. Az akvárium vízének kémiai értékeit nem befolyásolja. Ezek a kövek eltérő árnyalatúak is lehetnek. Fekete és barna árnyalatban fordulnak elő.
Rendkívül porózus, így akár kézi szerszámokkal is könnyedén alakítható. 
Struktúrája a legjobban emlékeztet egy hegyre, ezért az egyik legjobb választás olyan akváriumban, ahol sziklás hegyeket szeretnénk imitálni. Növényeket könnyedén el lehet helyezni a repedéseiben, vagy csak egyszerűen belenyomhatjuk a porózus anyagába.

Boltunkban több méretben és formában található meg ez a dekoráció. Kérjük önöket hogy az ajánlatkérés menüpontot használva írják meg milyen méretre, formára gondoltak ami alapján tudunk egy árajánlatot készíteni.
 A dekor fát és követ az akváriumba helyezés előtt alaposan le kell mosni! 

Az eladási ár 1kg dekor kőre vonatkozik!

A túlsúlyos csomagnál vegye figyelembe a plusz szállítási felárat! Ezzel kapcsolatban érdeklődjön e-mail-ben, vagy telefonon!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek