You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

A.L Oxyturbo MINOR 2 CO2 reduktor M10x1RH eldobható palackokhoz

22,990 Ft
Nettó ár: 18,102 Ft

Az Oxyturbo MINOR 2 CO2 reduktor M10x1RH eldobható palackokhoz készült nyomáscsökkentő. 
Ez a készülék a precízebb gyártás technológiának az eredménye és így már az akváriumok szerelmesei is használhatják. Ezek a CO2 adagoló rendszerek egyaránt használhatóak édesvízi és tengeri akváriumokhoz.

A reduktor 2 db 40 mm-es mérő órával rendelkezik. Az egyik óra a palack nyomását jelzi, míg a másik a beállított kimenő nyomást mutatja.

A nyomáscsökkentő még tartalmaz egy tűszelepet, ami segítségével tökéletesen beállítható a buborékszámlálóba a cseppszám. A szelephez 6/4 mm-es cső rögzíthető gyors csatlakozóval.

Az üzemi nyomás 2 Bar-ig használható, amit az elülső csap tekerésével tudunk beállítani.

A MINOR 2 COP2 reduktor csatlakoztatható tölthető CO2 palackokhoz egy gyári menetes adapter segítségével /Külön megvásárolható/.

EN ISO 2503 és DIN 6650 5  szabványi előírásoknak megfelel. 

Minden Oxyturbo reduktort lézeres jelöléssel látnak egy a gyártás során, így megkülönböztethető az eredeti a hamistól.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek