You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Ista CO2 reduktor mágnesszeleppel

39,950 Ft
Nettó ár: 31,457 Ft

Az ISTA CO2 mágnesszelepes nyomáscsökkentőt (Controller) aprólékos összeszerelés jellemzi .
Könnyű a CO2 palackhoz rögzíteni. A CO2 nyomáscsökkentő a CO2-nyomást körülbelül 60 bar-ról akár 1 bar-ra lehet csökkenti, hogy biztosítsa a biztonságos működést, valamint pontos és stabil CO2-ellátást érjen el. A CO2-szabályozóba történő vízáramlás elkerülése érdekében, visszacsapó szeleppel történő csatlakozás szükséges.

A reduktoron található egy precízen állítható tűszelep, amivel pontosan beállítható a 'bubi' szám.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek