You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Plankton tabs.1300 gr

49,617 Ft
Nettó ár: 39,068 Ft
33188 ft / kg

Ideális táplálék planktonokkal táplálkozó halak, és alacsonyabb rendű állatok számára a tengervízi akváriumban, nagyon magas gondosan feldolgozott természetes plankton és spirulina-tartalommal. A sera Plankton Tabs fehérjében gazdag eleség az édesvízi akváriumban harcsák és a botiák számára.

A Sera Plankton tabletta egy gondosan elkészített haleleség mely minden hal számára ideális választás főleg a víz fenéken táplálkozó halak (harcsák, csíkfélék) ajánlják. A tabletta krillt és más planktonokat tartalmaz mely segíti a színgazdagságot. A könnyen emészthető tabletták erősítik a halak immunrendszerét és biztosítják a megfelelő növekedésüket. A lassan süllyedő tabletták hosszú ideig megőrzik állagukat és alakjukat ezáltal nem rontva a víz minőségét.

Kiszerelés:

Sera Plankton                                                1,3 kg


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek