You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Spirulina Tabs 100 ml

5,243 Ft
Nettó ár: 4,128 Ft
45590 ft / l

Különösen nagy értékű tápláléktabletta. A sera Spirulina Tabs 20 % spirulinát valamint válogatott növényi összetevőket tartalmaz, mint plankton, tengeri algák, spenót és értékes gyógynövények.

A Sera Spirulina tabletta egy gondosan elkészített haleleség mely kifejezetten növényevő és gerinctelen élőlényeknek ajánlják tengeri és édesvízi halaknak egyaránt. A tablettákat vagy az akvárium üveg falára helyezve vagy a vízbe dobva lesüllyedve fogyasztják a halak. Még a legfélénkebb halak is előmerészkednek rejtekhelyükről. Nagy mennyiségben tartalmaz spirulina algát mely a mozgékonyságot és az immunrendszert erősíti. A jól kiegyensúlyozott haleledel elősegíti a halak fejlődését.

Kiszerelés:

Sera Spirulina tabletta                                                           100 ml


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek