You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Tetra FunTips tabletta - zacskós

635 Ft
Nettó ár: 500 Ft
32 ft / db

Biológiailag kiegyensúlyozott tabletta trópusi halakhoz. Az akvárium üvegére feltapasztva egészséges, szórakoztató, izgalmas és változatos etetést biztosít.
A kétszínű tabletta biztosítja a színek élénkségét és a vitalitást.
Biológiailag kiegyensúlyozott összetevőikkel a Tetra FunTips tabletták ideális haltáp minden trópusi hal számára.
A narancssárga oldal garnélarákból és karotinoidokból készül, amelyek olyan összetevőkből állnak, amelyek elősegítik a hal színét, hogy élénkebbé tegyék őket, míg a zöld rész több növényi összetevőt tartalmaz, mint pl. valamint prémium zsírok és olajok, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges és létfontosságú halak számára.

Kiszerelés:
- zacskós 20 db  

A FunTips tabletta olyan állati összetevőket tartalmaz, mint a daphnia, a krill és a garnélarák, amelyek az összes összetevő több mint 20% -át teszik ki

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek