You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Koi Nature

5,325 Ft
Nettó ár: 4,193 Ft

A sera Koi Nature eledelét meleg időszakban (15 ° C / 59 ° F fölötti) ajánlják a Koi-nak.

Az optimális aminosav-összetételű, magas fehérjetartalmának köszönhetően a 100% -os finomra szárított selyemhernyó bábja képezi, ami természetes finomsága értékes erőteljes táplálék. A kiegyensúlyozott zsír mennyisége különösen nagy százalékban biztosítja az Omega zsírsavakat.

A Koi-k egészséges növekedése és csodálatos megjelenése fokozódik a táp etetésed során. A kiváló emészthetőség miatt a víz nem szennyeződik nagy mértékben.

Kiszerelés:

- 1000 ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek