You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

JBL ProScan tesztek okostelefonhoz

7,290 Ft
Nettó ár: 5,740 Ft
  • Gyártó: JBL
JBL Proscan A víz paramétereinek fotometriai elemezése és diagnózis az okostelefonnal. www.bl.de/de/proscan(németül)
Működés: Töltse le az ingyenes JBL Proscan applikációt, a dobozban található QR kód segítségével (jelenleg németül, angolul ill. franciául elérhető) az okostelefonjára. (Apple IOS és Android) indítsa el az applikációt és olvassa le az értékeket. Tapasztalja meg a pontos analízist és az innovatív technikát ezzel a forradalmian új módszerrel.
Használja a mellékelt és pontosan kalibrált JBL Proscan Color card-ot és kövesse az applikáció utasításait.
Három lehetőség van a használatra: akváriumi édesvíz, kerti tó vize, tengervíz.
Akváriumi édesvíz és tengervíz választásakor az applikáció bónuszként kiszámolja önnek a víz aktuális CO₂ értékét a mért pH és kH értékből.
Az akváriumi édesvíz és a kerti tó vizének mérési értékeihez igazodva ön kap egy célzott kezelési javaslatot arról, hogy mely JBL termékkel érhetők el az optimális/ideális vízértékek.
Fontos utasítások: A kívánt opció (akváriumi édesvíz, kerti tó vize, tengervíz) kiválasztása után kattintson a START gombra és mártsa 2-3 másodpercre a vízbe a tesztcsíkot. Kivétel után rázza le a csíkot. Tegye a csíkot a kártyára (Color Card) és várja meg amíg eltelik a megadott idő. Az idő eltelte után megnyílik a fényképezés ezzel fényképezze le a kártyát a tesztcsíkkal. Olvassa le az eredményt az ajánlott szerekkel.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek