You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Salifert kH teszt

3,590 Ft
Nettó ár: 2,827 Ft

A tesztkészlet 100 vagy 200 mérés elvégzésére elegendő.
A korallváz építéséhez önmagában a kalcium és a magnézium nem elegendő, karbonát és bikarbonát ionok is szükségesek hozzá. Emellett a ph stabilizálásában is fontos szerepet játszik a keménység.
Ha a mérés alapján túl alacsonynak bizonyul a keménység könnyen emelhetjük Salifert KH+PH Buffer hozzáadásával.

A teszt az alábbi vizek tesztelésére alkalmas:

-Tengervíz

-Kerti tavak vize

-Édesvízi akváriumok vize

Gyermekektől elzárva tartandó!

A teszt használata:

1. A mellékelt 5 ml-es fecskendővel 4 ml tesztelendő vizet mérjünk ki a tesztfiolába.

 
2. A Kh-indikátor csepegtetőt használat előtt rázzuk fel és csepegtessünk a fiolába 4 cseppet.
 
3. A 1ml-es fecskendőre a rózsaszín műanyag cseppentővéget helyezzük fel, majd 1ml-nyit felszívunk a reagensből /piros kupakos/ úgy, hogy a fekete gumidugattyú alsó széle legyen az 1 ml-es jelzésnél. Az esetleges légbuborékokat a dugattyú és a folyadék között nem kell eltávolítani, mert ez teljesen normális.
 
4. Egyesével csepegtessük a KH indikátort a tesztfiolába, amíg a folyadék zöldes-kékes színe át nem változik narancssárgás-pirossá vagy rózsaszínné.
 
5. Ekkor a dugattyú állását leolvassuk és a kapott értéket, kikeressük a mellékelt táblázatból, ami megadja a vizünk KH értékét!
 
A természetes vizek KH értéke 7-8 dkh közé esik.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek