You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

JBL NO2 Nitrit teszt

4,490 Ft
Nettó ár: 3,535 Ft
  • Gyártó: JBL

Gyors teszt az édesvízi / tengeri vízi akváriumokban és a tavakban található nitrittartalom meghatározására.

Az akvárium / tó vízértékeinek egyszerű és megbízható ellenőrzése.
Ellenőrizze az édesvízi és tengeri vízben a biológiai egyensúlyt (bakteriális aktivitást)
Töltsön az üvegedénybe minta vizet, majd adjon hozzá reagenseket és olvassa el az értékeket a színskála alapján.
Mikor kell használni: új édesvízi akvárium beállításakor: naponta 3 hétig, vagy probléma fennállásakor. Kezdeti beállítás tengeri vízzel: hetente egyszer. Halbetegségek vagy halálesetek esetén.
A csomag tartalma: 1 Nitrit teszt NO2. Tartalom kb. 50 mérés.
Tartalma.2 reagens, 2 üvegcsésze csavaros kupakkal, fecskendő, komparátor blokk és színskála. Az összetevőket külön kell feltölteni

Egészséges akvárium / egészséges tó a természethez közeli feltételek mellett 
A megfelelő vízértékek a halállománytól és az akváriumban / tóban lévő növényektől függenek. Még ha a víz tisztának is látszik, de szennyezett lehet. A rossz értékek esetén az akváriumban / tavakban a betegségek vagy algák jelennek meg. Az egészséges akvárium / tó fenntartásához a természethez közeli feltételek mellett fontos a vízértékek rendszeres ellenőrzése és adaptálása. 
Ezekkel a vízvizsgálatokkal felismeri az algák problémáit és a negatív nitrátot, a nitritet, a káliumot, a magnézium értékeket stb 
A nitrit a fehérje és az ammónium bakteriális bomlása során keletkezik. Rendszerint tovább feldolgozzák nem toxikus nitrát-tá. 
A jól működő akváriumban és a tó vízben a nitrit (NO2) nem mérhető. 
Ha a nitrát mérhető, akkor azt jelzi, hogy a bakteriális lebomlási folyamat megzavarodott, és 0,4 mg / l koncentrációnál a halak számára veszélyes vagy akár halálos, mivel a nitrit blokkolja az oxigén szállítását a vérben. Ezt a vízváltozások és a jó baktériumindítók, például a JBL Denitrol és a JBL BactoPond javíthatják. 

Ajánlott nitritértékek: 
Édesvízi akváriumok (közösségi akváriumok): 0-0,2 mg / l 
Malawi-tó / Tanganyika-tó akvárium: 0-0,2 mg / l 
Növényi akvárium kevés halakkal (aquascaping): 0-0,2 mg / l 
Tengeri akvárium: 0-2 mg / l 0,2 mg / l 
Tó: 0-0,2 mg / l. 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek