You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Ectopur

3,077 Ft
Nettó ár: 2,423 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Gomba és ektoparaziták megelőzésére és legyőzésére az édes-és tengervízben. A sera ectopur ideális a sera szerekkel való kezelés támogatására.

A Sera Ectopur egy olyan só keverék amely oxigént szabadít fel ezáltal támogatja a halakat a betegségekkel szemben mint például gombás fertőzés vagy élősködő baktériumok. Az oxigénnek tisztító hatása révén enyhíti a tüneteket és a só keverék ingerli a nyálkahártyát és segít a kórokozók elleni védelemben melyek a bőr felszínen vannak jelen. Csökkenti a halaknál a stresszt és növeli a halak ellenálló képességét a betegségekkel szemben.

Kiszerelés:

Sera Ectopur                                                   130 g (650 literhez)

Sera Ectopur                                                  2,5 kg (12 500 literhez)


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek