You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Cryptocoryne spiralis 'Red' - AA steril

3,200 Ft
Nettó ár: 2,520 Ft

RITKASÁG! Az indiai Cryptocoryne spiralis ilyen formája Európában még mindig alig ismert. Elmerült formájában sötétbarna-vörös, heveder alakú, fodros szélű levelek alakulnak ki, amelyek kissé hasonlítanak a Cryptocoryne crispatula var. balansae. Eddig kevés információ áll rendelkezésre erről a Cryptocoryne-ról; látszólag mérsékelt méretet ér el, és ajánlott a középtérbe, kisebb akváriumokban az előtérbe is.

A többi keskeny levelű Cryptocoryn mellett ennek a növénynek legalább közepesen meg kell világítania, és tápanyagokban gazdag szubsztrát ajánlott.

Vegye ki a növényt a pohárból, és alaposan öblítse le folyó vízzel. Ezután ossza szét kis (1-2 cm-es) csomókba és kis távolságra szakítsa meg. Ahogy növekszik, homogén nagy növények csoportját hozza létre.
Steril tenyésztésből származó növény - csigák, paraziták és algák mentes. Kiváló minőségű folyékony gél tápanyagként lett felhasználva, amelynek köszönhetően gyorsan felveszi az akváriumba.

Tartás: Közepes
Eredet: India
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 15cm
Fény igény: Közepes
CO2 igény: közepesMennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek