You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Staurogyne repens - Tropica

2,640 Ft
Nettó ár: 2,079 Ft

A Staurogyne repens egy szép zöld, szívós előtéri növény, melyet az Amazonas déli részén találták. A Hygrophila a legközelebbi rokona, de attól kompaktabb és alacsonyabb is. A növekedés során a felfelé nyurguló hajtásokat kell visszavágni és ezzel a növény arra serkenthető, hogy vízszintes hajtásokat hozzon, melyek segítségével gyönyörű bokorrá növi ki magát.
Tartás: Könnyű
Típus: Stem növény
Eredet: Dél Amerika
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 3-10cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek