You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Nymphaea lotus - Tropica

4,557 Ft
Nettó ár: 3,588 Ft

Ez egy gyönyörű és változata faj Nyugat Afrikából, melynek zöld és vörösesbarna levelei lilás foltokkal kápráztatnak el. 20-80cm magasra nő alakítástól függően. A vízfelszín felé kúszó leveleket ha gyakran levágjuk, akkor serkenthetjük a növényt, hogy minél több alacsony levelet növesszen. A tápanyagban gazdag talajjal lehet legjobban serkenteni a növekedést. Optimális növekedés során meseszép, illatos virággal ajándékoz meg bennünket nyitott akváriumnál. Gyakran kapható piros és zöld fajtája is. Elhelyezése több funkciójú, akár magányosan, vagy beillesztve is szép kontrasztot teremt. 
Tartás: Közepes
Típus: Hagymás növény
Eredet: Dél Amerika
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 20-30cm
Fény igény: Közepes
Co2 igény: Közepes

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.