You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Anubias barteri var. nana - Tropica

2,050 Ft
Nettó ár: 1,614 Ft

Anubias barteri var. nana egy kicsi, vonzó növény, amely  minden körülmények között növekszik. Lassan nő, és a levelek több éven át életben tartható, így lassan növő levelekre algák telepedhetnek, amely ellen az árnykos helyre való ültetés a megoldás. A legjobb eredményt érjük  el a telepítés során, ha  egy kőre, vagy egy fa gyökerére rögzítjük. Horgászzsinór lehet a  legegyszerűbb módja a növény rögzítésének. Ez addig lényeges, míg hozzá nem nő a dekorációhoz. Ha az akvárium talajba ültetjük, akkor  a rizómát nem szabad befedni, mert ez a növény a rothadásához vezet. Ez is gyakran virágzik a víz alatt. Nem eszik meg a növényevő halak.

Tartás: Könnyű
Típus: Rizoma
Eredet: Afrika
Növekedési ütem: Lassú
Magasság: 5-15cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek