You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Bacopa caroliniana - AquaLine TF cserepes

895 Ft
Nettó ár: 705 Ft
  • Gyártó: TF

A Bacopa caroliniana-t régóta használják, mint akváriumi növényt. A lassú növekedési üteme miatt egyike azon kevés stem növénynek, amelyre nem kell túl sok figyelmet fordítani. Mint a legtöbb stem növény, akkor érhetünk el dekoratív hatást, ha kis csoportban ültetjük el. Könnyen szaporíthatjuk; vágjuk le az oldalhajtást, és ültessük a talajba.

Lassú növekedésű és az Egyesült Államokból származik.
Kis csoportokban ültessük. Ideális kezdőknek, mert a lassú növekedés nem igényel sok figyelmet. A hajtások 10-30 cm hosszúságot és 3-4 cm szélességet érnek el, alulról készen elágazva.

Az áru jellegéből adódóan a készletek végesek, így előfordulhat, hogy nem mindig van raktáron.

Tartás: Könnyű
Típus: Stem növény
Eredet: Észak Amerika
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 20-30cm
Fény igény: Alacsony
Co2 Igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek