You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Anubias barteri Coin Leaf - TF cserepes

3,290 Ft
Nettó ár: 2,591 Ft
  • Gyártó: TF

Anubias barteri Coin Leaf egy új, könnyen tartható növény. Ez hasonló méretűre nő, mint Anubias barteri var. nana,de ugyanazzal a feltételekkel tartható. Anubias barteri akváriumi tartás során jelentősen változhat az alakja, és a mérete. Mint a többi Anubias fajt, ezt is érdemes árnyékos helyre ültetni, mert így kordában tarthatjuk az algásodást a leveleken. Ugyancsak megfelel terráriumok és aquaterrariumok növényének is. Növényevő halak nem eszik a nagyon kemény és robusztus leveleket. Akár sügérek melett is tartható.
Tartás: Könnyű
Típus: Rizoma
Eredet: Cultivar
Növekedési ütem: Lassú
Magasság: 5-15 cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek