You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

XL Anubias barteri var. caladiifolia - Tropica

6,990 Ft
Nettó ár: 5,504 Ft

Anubias barteri var. caladiifolia'1705' is hívják, de egyszerűen '1705''-nek is nevezik(a szám, egy ausztrál szövet terjesztő laboratóriumtól származik). Nagyon szép változatos, szív alakú levelei vannak. A levelek több évig is élnek, így az Anubias barteri var. caladiifolia könnyedén nevelhető nagy csoportokká annak ellenére, hogy lassú a növekedése. Az  Anubias barteri var. caladiifolia '1705'-nál nem szokatlan az akár 50 cm-re nevelt bokor. Növényevő halakkal is tartható. Az XL Anubias barteri var. caladiifolia nagyméretű cserépben található  teljesen kifejlett formában.
Tartás: Könnyű
Típus: Rizoma
Eredet: Termesztett
Növekedési ütem: Lassú
Magasság: 10-15+cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek