You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Pistia stratiotes - Tropica dobozos

950 Ft
Nettó ár: 748 Ft

A Pistia stratoites a trópusokról származik, ahol a gyors növekedése miatt gyomnövénynek tekintik sok helyen. Kiválóan alkalmas kerti tavaink díszítésére, de csak tavasztól- őszig. A hideg időt nem viselik el. Akváriumban a levelei laposan terjeszkednek. Nagyméretű gyökere remek búvóhelyet biztosít ivadékoknak és rejtőzködő halaknak egyaránt. Tápanyag hiány lassú növekedést és  sápadt leveleket eredményez.
Tartá: Könnyű
Típus: Úszó növény
Eredet: Trópusok
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 5-20cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.