You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Aponogeton ulvaceus - Tropica dobozos

2,338 Ft
Nettó ár: 1,841 Ft

Az Aponogeton ulvaceus Madagaszkárról származó, nagy fodros leveű növény nagy akváriumokba. Kecses, finoman áttetsző, világoszöld levelei 30-60cm magasra is megnőnek. Nagy gumós gyökere akár 40db levelet is hozhat. Érdemes magányosan ültetni, mert mérete miatt jelentősen árnyékolhat. Viszonylag toleráns növény, ezért egyaránt jól tartható és szépen virágzik kemény, vagy lágy vízben is, különösen akkor, ha adagolunk egy kis CO2-t a vízhez. itt is, ha nem fejlődnek új hajtások, akkor pihentetni kell a gumós gyökeret. 
Ennek a növénynek gumós állapotban történik a szállítása.
Tartás: Közepes
Típus: Gumós növény
Eredet: Afrika
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 20-30+cm
Fény igény: Közepes
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek