You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

CORAL BOX QP-16 vezérlehető áramoltató (16000 l/h)

48,900 Ft
Nettó ár: 38,504 Ft

Multifunkciós halk áramoltató vezeték nélküli kapcsolattal

A magas minőségi követelményeknek megfelelő CORAL BOX csendes áramoltatók kialakításában elsődleges szempont, hogy ideális és természetes áramlási viszonyokat biztosítsanak koralljaink és más tengeri élőlényeink számára.

Funkciók áttekintése

1. Az egyedi vezérlő rendszer lehetővé teszi, hogy ideális hullámmozgást valósítsunk meg akváriumunkban. A CORAL BOX csendes áramoltatók segítségével sok különböző hullámmozgás közül választhatunk és egyedileg is beállíthatjuk a számunkra legmegfelelőbb vízáramlási viszonyokat.
2. Az áramoltatók közötti vezeték nélküli kapcsolat segítségével könnyen szinkronizálhatunk több CORAL BOX csendes eszközt. Egy fő vezérlő akár több távoli vezérlőt is tud kontrollálni.
3. A törpefeszültségű DC pumpák biztonságos használatot tesznek lehetővé
4. Egyszerű és felhasználóbarát beállítási lehetőség, akár összetett hullámmozgások megvalósításához is.
5. Az áramlási irány és erősség könnyen beállítható a különböző vezérlési módok segítségével.
6. EU szabvány szerint működik

méret: 130x70x100 mm
teljesítmény: 40 W

Mennyiségi rendelés estén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek