You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Kr. M automata fűtőtest 50W

4,490 Ft
Nettó ár: 3,535 Ft

Kiegészítő lehetőségek

A Kr. M  egy kiváló minőségű automata fűtőberendezés akváriumi víz melegítésére. Kiváló minőségű hő- és ütésálló üvegből készült. A fűtőtest teljesen vízálló, ezért alkalmas a folyamatos működésre teljes merülésben. Termosztáttal van felszerelve, amely automatikusan tartja a beállított hőmérsékletet 12 ℃ - 34 ℃ tartományban. 

Az akváriumokban élő trópusi halak, hüllők, rákok megfelelő vízhőmérsékletet igényelnek. A Kr. Mr fűtőberendezés termosztáttal rendelkezik, amely fenntartja a beállított hőmérsékletet, és megfelelően bekapcsol, ha a víz hőmérséklete csökken. Mindent tartalmaz, amit az akvárium, vagy terrárium biztonságos melegítéséhez szükséges. 

A készüléket teljesen víz alá merítve kell üzemeltetni.

Könnyű vezérlés
A hőmérséklet-szabályozó gomb a fűtőelemnek köszönhetően a felső részben található, amivel egyszerűen és gyorsan beállíthatja a fűtőberendezés üzemi hőmérsékletét. 

- Kiváló minőség, nagy hatásfok és tartósság 
- Édesvízi és tengeri akváriumokhoz adaptálva 
- Teljesen vízálló, teljes merülésben is működik 
- IPX8 vízálló osztály
- Kis méret, könnyen elrejthető az akváriumban 

Beépítési mód
A készlet nagy és erős tapadókorongokat tartalmaz, amelyekre egyszerűen rögzíthetjük az akváriumban lévő fűtőtestet. A fűtőelem függőlegesen és vízszintesen is működhet. 

Teljesítmények:
- 50W fűtő: ajánlott akvárium 40l - 80l

50W automata fűtő:
- 50 W teljesítmény
- működési tartomány: 12 ℃ és 34 ℃ között
- akváriumba tervezve: 40 l - 80 l
- minimális vízszint: 15 cm
- teljes méretek (a gombbal együtt): 21,5 cm x 3 cmÍrjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek