You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Coral Box szünetmentes táp (pump extender)

54,990 Ft
Nettó ár: 43,299 Ft
  • Gyártó: TF

A Coral Box szünetmentes tápja tökéletes biztonságot nyújt akváriumának akár 48 óráig is. A tápegység /akkumulátor/ üzemideje függ a terhelés mennyiségétől is. Egyaránt használható visszanyomó pumpához, áramoltatóhoz, fehérje habzóhoz is. A lényeg, hogy a berendezések 12V-val kell, hogy működjön. Jebao és Coral Box termékekhez ajánlott.

Üzem idő példa:

RW4 / WP10 48 óra

RW8 / WP25 24 óra

RW15 / WP40 18 óra

RW20 / WP60 9 óra

Mérete: 

23x8.2x18cm

Mennyiségi rendelésesetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.