You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

ATI DP6 - hatcsatornás dózispumpa

69,500 Ft
Nettó ár: 54,724 Ft
  • Gyártó: ATI

A Német ATI cég DP-6 nevű hat csatornás dózispumpája beépített vezérlővel ellátva, kerül forgalomba. A dózispumpa, computer nélkül, önmagában is el tudja látni folyadékadagolási feladatait tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt. Maximum 6 csatornán tudunk adagolni különböző növénytápokat, balling adalékokat, nyomelemeket, illetve vízutántöltést. Folyadék újratöltésnél egy gomb segítségével könnyen újratölthető a csőrendszer. A szivattyú rész moduláris felépítésének köszönhetően a kopó alkatrészek (neoprén cső) könnyen cserélhetőek.
A termékre 1 év garancia van!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek