You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

A.L AquaLine III RO vízlágyító készülék 2x100GPD-760

59,990 Ft
Nettó ár: 47,236 Ft
  • Gyártó: TF
  • Hűségpontok: 2000

Ez az Aqualine RO berendezések legújabb generációja. A 2 membránt 3 db. palackos előszűrő védi, ezáltal a membránok nagyobb vízhozama is garantált.
Sikerült egy magas beltartalommal bíró professzionális osmo szűrőt összeállítanunk, ami minden akvarista igényeit kiszolgálja.
A fordított ozmózisos berendezések szinte elengedhetetlenek minden igényes mai akvarista számára, akik az akvarisztikában a csapvízen túlra is tekintenek, valamint a ma oly népszerű növényes akváriumokhoz, melyeknek nélkülözhetetlen kelléke lehet. 
Ez a magas szintű professzionális modell minden akváriumhoz és paludáriumhoz, trópusi növények gondozásához használt lágy víz előállítására kiválóan alkalmas. Hazánkban kemény a víz, ezért vannak olyan vízinövények melyek a lágy vízben fejlődnek optimálisan. A tengeri akvarisztikában is sikerrel használható, mivel a csapvíz tartalmazhat nem kívánt fertőtlenítő szereket és nehézfémeket, melyek károsan befolyásolnák az akvárium helyes vízminőségét.

A "Felhasználói kézikönyv" a "Dokumentáció" fülre kattintva elérhető pc-n, tablet-en és mobilon is.

A készüléken az előszűrő tartályok eltérhet a fényképen látottaktól /átlátszó, vagy fehér/!

Ami egyedülállóvá teszi a készüléket az az, hogy jobb szűrt víz arányt érhetünk el vele, mint az ~1:1 arányú jó/rossz víz aránya, ami nagyban függ a bemenő víz hőmérséklettől is!!!!

Ez az egység egy ~760  liter/nap-os víz hozamú a 2db membránnak köszönhetően, amihez egy 5 mikronos üledékszűrőn és egy kiváló minőségű aktív szenes előszűrőn keresztül jut el a bemenő víz. /alacsony 3 Bar-os víznyomás mellett/
A normál 4 Bar-os nyomás mellett a hasznos víz hozama is megnő, akár 600 liter/nap.
A magyar piacon egyedülálló magas ~760 liter/nap-os teljesítményt nyomásfokozó szivattyú nélkül éri el a készülék.

Párhuzamos ülepítő szűrő, mely kiszűri az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket (homok, rozsda, iszap, stb.)
Aktív szénszűrő: megköti a klór részecskéket és klórszármazékokat, kellemessé téve ezzel a víz ízét és illatát és egyben védi  a Ro membránt. 
Időszakos cseréje javasolt!

Membránszűrő 2x(100 GPD), a készülék lelke. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 96-99.7%os biztonsággal távolít el.
A szett tartalmazza a gyors csatlakozót a lefolyóhoz és az 'Y' elágazást a vízhálózat bekötésére illetve egy 6mm végződésű golyós csapot a nagynyomású cső csatlakozásához.
Egyedi igényeknek is össze tudunk állítani RO készülékeket, de ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! 

Ha a készülék beüzemelésével kapcsolatban járatlan, akkor bízzon meg ezzel egy víz technikai berendezések szerelésében jártas személyt! 
Reklamációt a készülékkel kapcsolatban úgy tudunk elfogadni, hogy a beépítést kizárólag az RO víztisztító berendezést  erre akreditált szakember, illetve vállalkozás végzi és ezt számlával igazolja!
A kép illusztráció! Az alkatrészek eltérhetnek a fényképen lévőktől.
A teflonszalag nem része a szettnek!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek