You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Aqua-Test Box +Cu /réz/

45,143 Ft
Nettó ár: 35,545 Ft

Ez a Sera Aqua-Test Box egy széles spektrumot összefogó vízteszt, aminek a segítségével pontos vízparamétereket ismerhetünk az akvárium, vagy kerti tavunk vízminőségéről.
- pH
- kH /karbonát keménység/
- gH /össz. keménység/
- NO2 /nitrit/
- NO3 /nitrát/
- NH3, NH4 /ammonia, ammonium/
- PO4 /foszfát/
- CU /réz/

Csak azok tudnak biztonságosan reagálni és beavatkozni egy adott vízminőségbeli problémára, akik ismerik a víz pontos paramétereit.  
Mindegyik teszthez részletes leírás található a dobozban.
Tartalmaz üveg mérőpoharat.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek