You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Bettagran

874 Ft
Nettó ár: 689 Ft

Kiegészítő lehetőségek

A Sera Bettagran egy gondosan elkészített könnyen emészthető granulátum haleledel melyet minden vízközt táplálkozó halak számára ajánlanak beleértve a Betta fajokat. Gondosan összeválogatott összetevői nagy mértékben tartalmaznak Haematococcus algát amely erősíti a halak immunrendszerét a betegségekkel szemben és élénkíti a halak színezetét. A granulátumok süllyedés közben puhává és könnyen fogyaszthatóvá válik miközben sem alakját és állagát nem veszíti el, így a víz minőségét sem rontja.

Kiszerelés:

Sera Bettagran                   Tasakos 10g

Sera Bettagran                    100ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek