You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Tropica CO2 Diffúzor 3in1

3,480 Ft
Nettó ár: 2,740 Ft

Tropica CO2 diffúzor 3in1

- buborékszámláló, visszacsapószelep és kerámia diffúzor egyben
- speciális kerámia lap, ami biztosítja a leghatékonyabb micro buborékokat.
- növeli a CO2 hasznosítását ellentétben a hagyományos porlasztó kövekkel 

A Tropica CO2 diffúzor 3 in 1-ben tartalmaz buborék számlálót, ami segítségével tökéletesen  beállítható a gáz adagolása. Tartalmaz egyí visszacsapó szelepet, amely megakadályozza, hogy kifolyjon az akváriumból a víz, ha kiürült a palack, vagy, ha a mágnes szelep elzárja a CO2 adagolást. Az akvárium oldalára a tapadókorong segítségével rögzíthetjük. A hatékony tapadás érdekében tisztítsa meg az üveg felületet, ahova helyezni szeretnénk a diffúzort.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek