You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Florenette tabletta 24 db

2,951 Ft
Nettó ár: 2,324 Ft
106,91 ft / db

Vas és ásványi anyag táp tabletta formájában. Egy sera florenette A tabletta 20 liter vízhez elegendő. A sera florenette A tápanyagraktárként működik. Az aktív hatóanyagokat folyamatosan adja ki magából. Minden olyan növény igényeinek megfelel, melyek a tápanyagokat a gyökereiken keresztül veszik fel.

A Sera Florenette ideális növénytápanyag tabletta akváriumi növények számára melyek főleg a gyökerükön keresztül veszik fel a tápanyagokat. A táptalaj tabletták biztosítják a növények számára szükséges ásványi anyagokat és nyomelemeket az egészséges növekedésért és a színük kialakulásáért. Továbbá korlátozott mennyiségben tartalmaz vasat amely sokáig ellátja a növényeket. A növények könnyen feltudják venni a tápanyagokat így gyorsan növekedésnek indulnak. A tápanyag teljesen nitrát és foszfát mentes, ezáltal minden gerinctelen élőlény számára biztonságos. Az algáknak esélyük sincs a szaporodásra a növények gyors és kiegyensúlyozott növekedése mellett. A Sera Florenette kombinálása a Sera Florena-val tökéletes választás a növények tápozásában minden növényfaj számára.

Kiszerelés:

Sera Florenette                                                           24 db

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek