You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Tropica Plant Nutrition capsules

2,280 Ft
Nettó ár: 1,795 Ft
228 Ft / db
  • Gyártó: TF

Kiegészítő lehetőségek

Tropica Plant Nutrition capsules 
Kapszulás tápanyag növényeknek 
A Tropica vízinövény kapszulás tápanyag kicsiny gömb formában koncentrálja a legfontosabb nyomelemeket az akváriumi növényeink egészséges növekedéséhez néhány héten át tartó, lassú oldódási folyamaton keresztül. Minden növénynek szüksége van növekedése során a Tropica kapszulás tápsóra, mely gazdag nyomelemekben, mint vas(Fe), nitrogén(N), foszfor(P), magnézium(Mg), kálium(K) és egyéb mikro tápanyagokban.

Adagolás: 
1-3 kapszula a növény méretétől és a kívánt növekedési ütemtől függően 
Helyezzük óvatosan a kapszulákat a növények tövéhez az akvárium aljzatába minimum 4cm-re. Kiválóan alkalmas nagy levelekkel rendelkező növények(pl.Echinodorus fajok) gyökeresítéséhez. Ha növénysűrűségünk magas, akkor minden 5x5cm –es területet trágyázzunk meg a kapszulákkal.
4-8 hetente tegyünk új kapszulákat a talajba. 
A PLANT NUTRITION CAPSULES kiválóan alkalmazható a PLANT GROWTH folyadékkal együtt. 
Ha bármi kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy a www.tropica.com oldalon talál információt.

Kiszerelés:

- 10db-os
Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek