You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Ista Plant Soil

4,390 Ft
Nettó ár: 3,457 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Növényes akváriumok általános talaja.
Kristálytiszta víz a növényes akváriumok szerelmeseinek.

Szilárd erős pelletszemek jellemzik ezt a speciálisan növényes akvaristáknak.
Tulajdonságai közé tartozik még a víz pH,kH egyensúlyban tartása, az NH3,NH4-szint csökkentése, magas abszorvációs képesség. 
Nincs szükség mosásra, nagyon kényelmes, baj nélküli akvárium indítás.
Ideális szemcsemérete miatt (2mm) a kis, apró gyökerekkel rendelkező növények is könnyedén meggyökereznek ebben az általános aljzatban.

Kiszerelés:

- 2 liter

- 9 liter

A túlsúlyos csomagnál vegye figyelembe a plusz szállítási felárat! Ezzel kapcsolatban érdeklődjön e-mail-ben, vagy telefonon!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek