You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Nymphoides hydrophylla 'Taiwan' - Tropica

2,640 Ft
Nettó ár: 2,079 Ft

A Nymphoides sp. Ázsiából és Afrikából származik, de ez a faj dél-tajvani. Ez a változat kifejezetten sok víz alatti leveleket hoz. A növény gyorsan növekszik, de a dús, bokros hatást a régi, felszín felé törő levelek levágásával serkenthetjük. Az új növény hajtások a szárakon növekednek. A gyors növekedés sok tápanyaggal serkenthető.
Tartás: Könnyű
Típus: Hagymás növény
Eredet: Ázsia-Afrika
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 15-30cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Közepes

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek