You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Hygrophila 'Compact' - Tropica

1,880 Ft
Nettó ár: 1,480 Ft

A Hygrophila corymbosa nagyon kompakt, tömött változata a Hygrophila Compact. Számos oldalsó hajtást fejlődik, ami növeli a kompakt megjelenést. 
A levelek sötétbarnás zöldek, amikor a növény elhagyja az "óvodát", de egy átmeneti időszak után az akváriumban világos zöld és ezüstfehér színűek a levelek alsó részei.
Erős fényben a legújabb levelek vörösesbarna színűek és idővel a legöregebbek elpusztulnak - különösen a fényerőben. Új oldalsó hajtások gyakran kialakulnak a régiek helyettesítésére.
Tartás: Könnyű

Előfordulási hely : Ázsia
Mérete : 10-15cm
Hőmérséklet : 18 °C - 30 °C
Fényigény : közepes
pH : 5.5-8.0

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek