You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AquaLine TF CO2 üveg buborékszámláló

2,490 Ft Nettó ár: 1,961 Ft

Az AquaLine TF termékek listája kibővült üveg buborékszámlálóval. A megszokott magas minőség ennél a terméknél is alapkövetelmény.
A hibátlan minőség társul a kedvező árral! 
A buborékszámlálót függőlegesen helyezzük el és töltsük fel 3/4-ig vízzel, majd csatlakoztassuk a CO2 rendszerhez. A buborékszámlálót úgy fordítsuk, hogy a belsejében lévő vékony üveg cső alulra essen.
A buborékszámlálóhoz még 2db tapadókorong is tartozék.

A termék nagytisztasagú, minőségi üvegből készül!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek