You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Aponogeton crispus - Tropica

2,338 Ft
Nettó ár: 1,841 Ft

Aponogeton crispus remekül mutat minden akváriumban a világoszöld, átlátszó leveleivel. Kényes növény,de mégis a legjobb  növekedést  lágy, enyhén savas vízben, növény táptalajjal /Tropica substrat/ érhetjük el. Ilyen körülmények között a vízinövény nagy mennyiségű levelet hoz, és gyakran virágzik, amit a vízfelszín fölött nyitja. Aponogeton crispus általában olyan helyeken található, amelyek csak esős évszakban lepi el a víz, de az akváriumban nem kell egy alvó /pihenő/ időszakot tartani.

Tartás: Közepes
Típus: Hagymás
Eredet: Ázsia
Növekedési ütem: Lassú
Magasság: 20-30+cm
Fény igény: Közepes
CO2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek