You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Eheim 2373 Professionel 4+ 350T fűtős külső szűrő töltettel

130,990 Ft
Nettó ár: 103,142 Ft

A Eheim Professionel 4+ 350T külső szűrő IHS fűtési rendszerrel kiegészítve. A vízhőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően rendkívül stabil, állandó hőmérsékleten tartható az akvárium vize. A kívánt hőfok precízen beállítható és az integrált LCD panelről leolvasható
A vízhőmérséklet 18-34 C-fok között állítható.
Az Eheim legjobb külső szűrője beépített, 'vészhelyzet' gombbal a professionel 4+ szűrő család a professionel 3 összes előnyével továbbfejlesztve Thermo változatban is elérhető. Az új szűrő biztosítja a csúcsminőségű technológiát és a magas teljesítményt. Egyedi szűrőkosarak, könnyen tisztítható ráccsal. Teljesen felszerelt eredeti EHEIM szűrőanyagokkal és összeszerelési tartozékokkal.

Tökéletesen tiszta és biológiailag kifogástalan vizet biztosít. A kiemelkedően nagy szögletes formájú tartálytérfogat mellett két szabadalmaztatott EHEIM tulajdonsággal rendelkezik. 
A könnyen kivehető előszűrő lehetővé teszi a durva szennyeződések eltávolítását a fő, biológiai szűrő megbolygatása nélkül. Ezzel a tulajdonságával kiemelkedően hosszú időtartamot biztosít a tisztítások között.
Az EHEIM Professionel 4+ külső szűrő új kialakítású, fénypontja az Xtender gomb.
Amikor a finom szűrő vatta elkoszolódik, a szűrő nyomása lejjebb esik. Erre fejlesztette ki az Eheim az Xtender gombot mely elforgatásával a szelep megnyílik, így pár napot nyerünk a tisztítással úgy, hogy a biológiai szűrés továbbra is megvan. A szelep kinyitásával a felső szűrővattát kikerülve áramlik a víz. Ezzel a hétköznapra eső tisztítási időt eltolhatjuk a hétvégére.
Automatikus feltöltési (légtelenítési) funkció! A pumpafejet néhányszor megnyomva a szűrő beüzemelésénél, illetve tisztítás után beszivattyúzható az akváriumvíz. Nincs szükség többé a csövek szájjal való megszívására.
A szűrőcsöveket csak a csap elzárása után lehet leválasztani, biztosítva, hogy véletlenül se csöpögtessünk össze semmit (pl.: a szőnyeget, akvárium bútort). A szűrő takarítását pedig már egy másik helyiségben (pl. a fürdőszobában) lehet elvégezni.
 Előnyei: 
- prémium minőségű külső szűrő 
- szabadalmaztatott 'Extender' kapcsoló, mely az eltömődött előszűrőt blokkolja így kinyújtható a takarítási idő 
- nagy áteresztő képesség alacsony fogyasztással 
- szögletes, nagy térfogatú, stabil tartály 
- állítható szivattyú teljesítmény 
- magas minőségű kerámia tengely, amely biztosítja a csendes működést és a tartós üzemidőt 
- biztonsági tömlő adapter 
- integrált önfelszívó rendszer 
- hatékony előszűrő rendszer 
Adatok: 
- ajánlott akvárium méret : 180-350 literig ajánlott 
- teljesítmény : 1050 l/h 
- nyomó magasság : 150cm 
- szűrőtartály : 8,9 liter
- 220V / 16W
- fűtő teljesítmény 210W
- mérete /szél x hossz x mag/: 23,8x24,4x45,3cm 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek