You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Hydor Prime 20 Ext. Filter

41,307 Ft
Nettó ár: 32,525 Ft

A Hydor Prime Ext. Filter külső szűrő, minden lényegi elemmel, ami biztosítja számunkra a hatékony szűrést. Az olasz Hydor cégtől egy klasszikus szűrő, mely évek alatt a robosztus és megbízható szűrők közé emelte a Prime szériát.


A Hydor Prime külső szűrők rendelkeznek egy szennyezettség, telítettség jelzővel, ami a szűrő megbontása nélkül láthatjuk, hogy mikor kell kitakarítani azt. Egyszerűen használható a szabadalmaztatott önfeltöltő rendszerének köszönhetően. 
- könnyen használható és üzembe helyezhető
- robosztus, megbízható szűrő
- hatékony szűrés, energia takarékos használat mellett
- mechanikai és biológiai szűrőtöltetek a szetthez
 - ajánlott akvárium méret : 100-250 literig ajánlott
- teljesítmény : 650 l/h
- nyomó magasság : 160cm
- szűrőtartály : 3 liter
- 220V / 18W
- mérete /át x mag/: 16x35cm

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek