You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Hydor Automatic Feeder - Automata etető

16,335 Ft
Nettó ár: 12,862 Ft

A Hydor Automatic Feeder egy belső órával szerelt, kijelző nélküli automata etető, ami legalább napi három etetésre alkalmas.
Az etetés időpontját és az eleség mennyiségét könnyedén beállítható. A készülék etetés közben apró rezgéseket bocsájt ki, ami megakadályozza, hogy a száraz eleség össze álljon. Az Hydor automata etetővel egyaránt etethetünk lemezes és granulált tápot is. Az elemek lemerülését egy héttel három LED felvillanása jelzi. A Hydor Automatic Feeder egy nagy kapacitású (90ml), átlátszó, levehető etető tartállyal rendelkezik. Az automata etetőre légkompresszor is csatlakoztatható, ami megakadályozza az eleség összecsomósodását és az eleség könnyebben kijut a tartályból.

A készülék 2 db (AA) elemmel működik, amit a csomag tartalmaz.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek