You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

A..L RO AquaLine vízlágyító készülék 100GPD-380 liter

19,990 Ft
Nettó ár: 15,740 Ft
  • Gyártó: TF

A fordított ozmózisos berendezések szinte elengedhetetlenek minden igényes mai akvarista számára, akik az akvarisztikában a csapvízen túlra is tekintenek, valamint a ma oly népszerű növényes akváriumokhoz, melyeknek nélkülözhetetlen kelléke lehet. 
Ez a belépő szintű modell leginkább kis akváriumokhoz és paludáriumokhoz, trópusi növények gondozásához használt lágy víz előállítására kiválóan alkalmas.

Ez a készülék kereskedelmi forgalomban kizárólag nálunk kapható! 

Ez az egység egy 100 gallon/nap-os membránnal rendelkezik, amihez egy 5 mikronos üledékszűrőn és egy kiváló minőségű aktív szenes előszűrőn keresztül jut el a bemenő víz. /normál 4 Bar-os víznyomás mellett/!!!!!!!!!!!!

A "Felhasználói kézikönyv" a "Dokumentáció" fülre kattintva elérhető pc-n, tablet-en és mobilon is.

Párhuzamos ülepítő szűrő, mely kiszűri az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket (homok, rozsda, iszap, stb.) 
Aktív szénszűrő: megköti a klór részecskéket és klórszármazékokat, kellemessé téve ezzel a víz ízét és illatát és egyben védi  a Ro membránt.  Ezek az előszűrők 'extra' hosszú élettartalommal rendelkeznek.
Időszakos cseréje javasolt!
Membránszűrő (100 GPD), a készülék lelke. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 90-99%os biztonsággal távolít el.

Egyedi igényeknek is össze tudunk állítani RO készülékeket, de ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! 

Ha a készülék beüzemelésével kapcsolatban járatlan, akkor bízzon meg ezzel egy víz technikai berendezések szerelésében jártas személyt! 
Reklamációt a készülékkel kapcsolatban úgy tudunk elfogadni, hogy a beépítést kizárólag az RO víztisztító berendezést  erre akreditált szakember, illetve vállalkozás végzi és ezt számlával igazolja!
A teflonszalag nem része a szettnek!

A termék bontott csomagban, folpack védelemmel érkezik. Előzetesen tesztelt . A szállítási sérülés miatt pluszban védett a csatlakozók sérülése végett.

Az A..L RO AquaLine  vízlágyító készülék 100GPD-380 liter szett tartalma:

- fém bekötő idom, melynek csatlakozó méret: 1/2' x 1/4' x 1/2'
- fém golyós csap 1/4' menetes véggel
- 2 méter nagynyomású RO cső
- a membrán behelyezéséhez szükséges műanyag kulcs
- Falra rögzítéshez szükséges konzol
- Az elfolyó ág csatorna rögzítő elemét

A szett a teflonszalagot nem tartalmazza!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek