You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AquaLine RO szennyvízelfolyás szabályozó

1,290 Ft
Nettó ár: 1,016 Ft
  • Gyártó: TF

Beállítja az RO membrán nyers vízoldali nyomását, ezzel lehetővé teszi a fordított ozmózis létrejöttét és fokozza a szűrt víz mennyiségét.
A vásárláskor kérjük jelezze, hogy milyen ellenállással rendelkezzen a szabályzó!

A két oldalán gyors csatlakozó 6,35mm-es.
A 800 és az a fölötti szennyvízelfolyó szabályzó gyorscsatlakozó nélkül rendelhető. Hha szeretne csatlakozót a szabályzóhoz, akkor azt jelezze számunkra és 2x690.-Ft plusz költséggel /2db gyorscsatlakozó idom/, már kompletten szerelve küldjük.
 Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek