You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Tropica CO2 System Nano

30,990 Ft
Nettó ár: 24,402 Ft

A Tropica Plant CO2 System Nano egy kedvező árú megoldást kínál ahhoz, hogy a CO2-ellátást biztosítson kis méretű  akváriumunkhoz.

- Elegáns kivitelű
- Pontos és stabil CO2 adagolást biztosít a reduktor
- A 3 az 1-ben diffúzor, csepp számláló, visszacsapó szelep hatékonnyá és egyszerűbbé teszi a használatot.

A készlet tartalma: 
• CO2-gázpalack /egyszer használatos/ Nagyon biztonságos, kiváló minőségű, nagy szilárdságú alumíniumból. TÜV ellenőrzött.
• CO2-nyomáscsökkentő egyszer használatos CO2-gázpalackhoz Precíziós nyomáscsökkentő kiváló minőségű masszív acélból, beépített tűszeleppel és működési nyomásmanométerrel. Csökkenti a palackban levő nyomást kb. 50 bar-ról 0,5-1 bar-ra.
• CO2 diffuzor beépített buborékszámlálóval és visszafolyásgátlóval szeleppel. A CO2-gáz a reaktoron keresztül 100%-ban feloldásra kerül az akvárium vizében. Nincs CO2-veszteség. 
• CO2-tömlő, CO2-álló anyagból
• Asztali tartó, amit akár az akvárium oldalára is fel lehet akasztani.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek