You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Salifert Potassium test - Kálium teszt

5,390 Ft
Nettó ár: 4,244 Ft

A Salifert kálium teszt az első, akvaristák számára is hozzáférhető, nagy pontosságú titrimetriás kálium teszt. (Titrimetriás teszt: a keresett anyag koncentrációjára az oldathoz adott reagensek mennyiségéből lehet következtetni)

Bár a kálium szint tengeri akvarisztikai jelentősége mindmáig vitatott téma, egyes szűrési eljárások, mint pl. a ZeoVit rendszer, megkövetelik a kálium szint rendszeres ellenőrzését. A Salifert kálium teszt megjelenése előtt, a forgalomba lévő tesztekkel (pl. Korallen-Zucht, Fauna Marin, stb.) az akvárium kálium szintjére csak a mért vízminta bezavarosodásának fokából lehetett következtetni, ami igen pontatlannak bizonyult.

A tesztben található reagensekkel az akváriumvíz kálium (K) szintje 250 és 470 ppm (mg/l) között 10 ppm-es lépésközzel mérhető.

A csomagban található reagensek a mért kálium tartománytól függően 30 - 40 mérésre elegendőek.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek