You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AquaLine RO 4 - 1/4-es elzáró szelep automata rendszerekhez

1,990 Ft
Nettó ár: 1,567 Ft
  • Gyártó: TF

Ezzel az AquaLine szeleppel vizet spórolhatunk.
Automata utántöltő rendszerekre szerelt Osmo RO berendezéseknél a szűrt víz ágának elzárásánál a "szennyvíz" folyamatosan nyitott állásban marad így növelve a vízfogyasztást.

Ez a szelep érzékeli, ha a mechanikus, vagy az elektromos vízszint érzékelő elzárja a megszűrt víz áramlását  és ugyanekkor a "szennyvíz" ágát is zárja.
Ezen a vezérlőszelepen keresztül érkezik a víz a membránhoz. Amikor a tartály feltöltődik, a szelep automatikusan kikapcsol, így a víztermelés leáll. Amikor kiengedünk némi vizet a tartályból, a szelep ismét tovább engedi a víztermelést.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek