You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera dekor aljzat - Antracit 3000 ml

6,263 Ft
Nettó ár: 4,931 Ft
2087 ft / l

Antracit színű természetes kavics (Ø 3 mm) minden édesvízi és tengeri akváriumhoz.

Sera Gravel antracit CO2 adagolású és akár savas pH akvárium víz értékénél is tökéletesen használható , tehát nem befolyásolja a víz paramétereit, és nem színezik a vizet. 
A ~3 mm szemcseméret miatt a növények kiválóan fejlődhetnek. A kerek szemcsézettség miatt a természetes kavics alkalmas a fenékorientált halak, például a harcsa tartására is.
Természetes anyag! Nem festett és neutrális!
A sera kavics Antracit a DIN 38415-6 / EN ISO 15088 szabvány szerint független intézet alapján értékelték és szennyezőanyag-mentesnek bizonyult. 

A túlsúlyos csomagnál vegye figyelembe a plusz szállítási felárat! Ezzel kapcsolatban érdeklődjön e-mail-ben, vagy telefonon!

Ezért alkalmas érzékeny állatok tartására és tenyésztésére is.

Kiszerelés:

- 3000 ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Színválaszték Sera Gravel dekor aljzatokból:


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek