You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

JBL K Potassium Teszt

8,190 Ft
Nettó ár: 6,449 Ft
  • Gyártó: JBL

Gyors teszt az édesvízi akváriumok káliumtartalmának meghatározására.

A csomag tartalma: 1 Kálium tesztkészlet.
Tartalom kb. 25 mérésre. 
Tartalmaz 2 reagens, speciális üveg injekciós üveg, fecskendő, adagoló kanál és színskála. 

A megfelelő vízértékek a halállománytól és az akváriumban lévő növényektől függenek. Még ha a víz tisztának is látszik, de szennyezett lehet. A rossz értékekkel járó betegségek vagy algák megjelenhetnek az akváriumban. Az egészséges akvárium fenntartásához a természethez közeli körülmények között fontos a vízértékek rendszeres ellenőrzése és adaptálása. 

Miért tesztel? A kálium az egyik makroelem, amelyet az édesvízi növények néhány órán belül gyorsan és hatékonyan elnyelnek, és korlátozott ideig is tárolhatnak. A növekvő növények több káliumot igényelnek, mint más elemek. Ennek eredményeképpen a káliumkoncentráció a minimális tartományba eshet, ami a növény növekedésének stagnálását okozhatja. A vízben lévő káliumszintek általában túl alacsonyak a természetes biotópokhoz képest, különösen a kalcium- és magnéziumkoncentrációkhoz viszonyítva. 

Ajánlott káliumértékek: 
Édesvízi akvárium (közösségi akvárium): 10-30 mg / l 
Malawi-tó / Tanganyika-tó akvárium: 10-30 mg / l 
Növényi akvárium kevés halakkal (aquascaping): 10-30 mg / l 
Tengeri akvárium: a káliumtartalom ebben a tesztben nem mérhető

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek