You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

JBL Fe Iron Teszt

6,490 Ft
Nettó ár: 5,110 Ft
  • Gyártó: JBL

Gyors teszt a vastartalom meghatározására édesvízi / tengeri vízi akváriumokban és tavakban.

Az akvárium / tó vízértékeinek egyszerű és megbízható ellenőrzése. Meghatározza az édesvíz és a tengervíz ideális vastartalmát.
Mikor kell használni: egy új akvárium beállításához: 1 x a beállítást követően, majd hetente. Zöld alga problémák esetén, vagy ha a növények nem nőnek megfelelően.

A csomag tartalma:  Iron Test Fe. 
Tartalom kb. 50 mérés, pl. reagens, 2 üvegcsavar csavaros kupakkal, fecskendő, komparátor blokk és Fe színskála

A megfelelő vízértékek függenek a halállománytól és az akváriumban / tóban található növényektől. Még ha a víz tisztán látszik, szennyezett lehet. A rossz értékekkel járó betegségek vagy algák megjelenhetnek az akváriumban. Az egészséges akvárium / tó fenntartásához a természethez közeli feltételek mellett fontos a vízértékek rendszeres ellenőrzése és adaptálása. 

A megfelelő CO2-kibocsátás mellett a vas- és nyomelemek elengedhetetlenek a vízinövények számára. Az erősen növekvő vízi növények tartósan vas- és egyéb nyomelemeket igényelnek, és ezek csak korlátozott ideig tarthatók fenn az úgynevezett kelátokhoz való kapcsolás során, ami a modern műtrágya készítmények közös jellemzője (pl. JBL Ferropol, JBL Fe + Microelements), így rendszeresen a JBL Iron Test Fe-vel történő monitorozás szükséges, valamint szükség esetén ismételt trágyázás. 

Ajánlott vastartalom: 
Édesvízi akvárium (közösségi akvárium): 0,05-0,2 mg / l 
Malawi-tó / Tanganyika-tó akvárium: 0,05-0,2 mg / l 
Növényi akvárium kevés halakkal (aquascaping): 0,1-0,5 mg / l 
Tengeri akvárium: 0,002- 0,05 mg / l 
Tó: 0,05-0,1 mg / l

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek