You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Cryptocoryne albida 'Brown' - Tropica

2,090 Ft
Nettó ár: 1,646 Ft

Ez a kis Cryptocorine Ázsiából származik.
Thaiföldön több helyen is megtalálható ez a szép növény.


A keskeny, vörös-barna levelek tiszta, fekete mintázatúak és szép hullámos levél szélekkel. Minden levél körülbelül 1-3 cm széles és legfeljebb 15 cm hosszú, így a növénynek könnyű és kecses megjelenése van, amelyet könnyű kombinálni más akváriumban található növényekkel és gyönyörű kontrasztot biztosítva.

Sok más Cryptocorine-hez hasonlóan, ez is képes low tech körülmények között szépen fejlődni, és még nagyon rossz fényviszonyok között is képes virágozni. Ilyen körülmények között azonban csak nagyon lassan növekszik. 

Tartás: Könnyű
Típus: Előtér-közép növény
Eredet: Ázsia
Növekedési ütem: Lassú, de tartási körülményektől függ
Magasság: 15-20cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek