You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Rotala sp. Nanjenshan - A.A. steril

1,998 Ft
Nettó ár: 1,573 Ft
Ez az egyik legkisebb szárú növény. Különösen ajánlott kis akváriumokhoz (nano akváriumokhoz). Szereti a lágy és enyhén savas vizet. Közepes fénnyel is beéri . Friss üde látványt nyújt az akvárium hátterében vagy akár középtájra ültetve.
 Rotala Nanjenshan Tajvanból származik, a világon csak egy helyen fordul elő, Nanjenshan város közelében. Ez valószínűleg egy természetes hibrid a Rotala és a Rotala wallichii -ből. A Rotala nanjenshan egy nagyon kicsi és finom növény, amely hasonló a Rotala wallichii-hez, azzal a különbséggel, hogy zöld.
Vegye ki a növényt a pohárból, és alaposan öblítse le folyó vízzel. Ezután ossza szét kis (1-2 cm-es) csomókba és kis távolságra szakítsa meg. Ahogy növekszik, homogén nagy növények csoportját hozza létre.
Steril tenyésztésből származó növény - csigák, paraziták és algák mentes. Kiváló minőségű folyékony gél tápanyagként lett felhasználva, amelynek köszönhetően gyorsan felveszi az akváriumba.

Tartás: Közepes
Típus: Stem növény
Eredet: Ázsia
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 10-40+cm
Fény igény: Közepes


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek