You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA SUBSTRATE II+ 1.8 KG (Fekete) - Általános aljzat

0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Leírás:
Akvárium substrate lágyvízi biotópokhoz és növényi akváriumokhoz. Lowtech akváriumok ideális aljzata.

Az AquaSubstrate egy tudományosan kifejlesztett substrate, amelyet természetes vulkáni talaj alapján hoztak létre. Más szükséges anyagokkal és tápanyagokkal összekeverve porózus, lágy szerkezetet hoz létre, ideális a természetes baktériumflóra kialakulásához és a növényi gyökerek megfelelő táplálásához. A termék sötétbarna, 5,4 kg-os zsákokba csomagolva kapható. 
Az 5,4 kg-os AquaSubstrate tasak megfelelő mennyiségű tápközeget tartalmaz egy 40 literes akváriumhoz. 
Az újonnan létrehozott akváriumban az alsó felületet egy 5-6 cm-es AquaSubstrate réteggel kell borítani.

Egyedülálló AquaSubstrate technológia biztosítja a víz tisztaságát a zavarosság és elszíneződés elnyelésével. Az AquaSubstrate csökkenti a vízkeménységet és korrigálja a pH-puffert, beállítva annak értékét a trópusi lágyvízi biotópokból származó növények és állatok számára ideális tartományban (6,5-7,0).

Kiszerelés: 1.8kg

Az AquaSubstrate II + főbb jellemzői a következők:

Tartós műtrágyázás : Az AquaSubstrate lassan felszabaduló műtrágyát tartalmaz a tartós növények számára.

- Víztisztítás : Az AquaSubstrate helyreállítja a víz átlátszóságát, eltávolítja a színeket és a zavarosságot, amelyet például az akvárium belső fa dekorációs elemei okoznak.

- Stabilizálja a víz pH-ját : Az AquaSubstrate lágyítja a vizet a legtöbb akváriumban termesztett növény és hal természetes területeinek megfelelő szintjére. Stabilizálja a pH puffert.

- A  gyökerek egészségéért : az AquaSubstrate porózus szerkezete garantálja a természetes baktériumflóra fejlődését, és kiválóan alkalmas a növényi gyökerek egészséges növekedésére és táplálására.

- Az AquaSubstrate természetes megjelenése tökéletesen illeszkedik a növényi akváriumok elrendezéséhez.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek