You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Echinodorus grisebachii - TF steril

1,630 Ft
Nettó ár: 1,283 Ft

A trópusi Dél-Amerikából származó Broadleaf Amazon kard az egyik legismertebb és legnépszerűbb akváriumnövény. Sok éven át termesztették, először tévesen alkalmazott "Echinodorus paniculatus" néven vezették be, később hosszú ideje Echinodorus bleheri-nek hívták. Levelei szélesebbek (3-6 cm), mint az E. grisebachii 'Amazonicus' leveleinek, és akár 60 cm hosszúak is, így a növény dominánsabb megjelenést kölcsönöz. Leginkább szárazföldi formájában szállítják, hosszabb levélszárral és rövidebb levélpengével (lásd a képet). Az akváriumba ültetés után sokkal hosszabb, rövidebb szárú elmerülő levelek alakulnak ki.

A régebbi rozetta, amelynek gyakran több mint 50 levele, lenyűgöző látványfigyelő nagy tartályokban. Ajánlott diszkó- és sarokhaltartályokhoz. A jó gyökérfejlődés érdekében a substrát magassága nem lehet kevesebb, mint 10 cm. A futót alkotó láncos karddal (Helanthium nemzetséggel) kombinálva a 'Bleherae' lehetővé teszi gyönyörű Dél-Amerika-témájú víz alatti táj létrehozását.

Akárcsak népszerű, mint ez a kardnövény, meg kell fontolni a helyigényt. Közepes méretű tartályokban hamarosan túl nagy lesz; alternatívája a kisebb tartályoknak az Echinodorus grisebachii 'Parviflorus', amely hasonlónak tűnik, de jóval alacsonyabb marad.

Tartás: Könnyű

A TF termékcsalád folyamatos bővülésének köszönhetően már steril növények is elérhetőek a webshopunkban. A rendelhető steril növények száma folyamatosan növekszik.

Típus: Stem növény
Eredet: Dál-Amerika
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 20-30cm
Fény igény: Közepes
Co2 igény: alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek